Kirjanpito

Yritykselle kirjanpidon tekeminen on lain mukaan pakollista. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon luotettavasti ja ammattitaidolla.

Joissakin tapauksissa on perusteltua tehdä vain mitä laki vähimmillään vaatii. Yrityksen kasvaessa erilaisten kirjanpitotietojen pohjalta laadittavien raporttien tärkeys korostuu. Yleensä yrittäjä hyötyy juuri sellaisista raporteista, joiden laatiminen ei ole millään muotoa pakollista.

Suunnittelemme asiakkaan kanssa aina asiakkaan tarpeita vastaavan raportoinnin. Sinä päätät millaisen raportin saat, mihin sen saat ja koska sen saat. Voit saada raporttisi joko kokonaan sähköisesti tai halutessasi perinteisellä paperilla.

Sähköinen taloushallinto

Vielä muutama vuosi sitten epäiltiin tuleeko paperiton taloushallinto koskaan pieniin ja keskisuuriin tilitoimistoasiakkaisiin. Ohjelmistojen kehityksen ja lainsäädännön muutosten myötä voivat tilitoimistot tarjota asiakkailleen sähköisten taloushallintojärjestelmien tuoman ajan- ja rahansäästön.

Sähköinen taloushallinto hautaa jokapäiväisen kirjekuorikasasi historiaan. Voit tarkistaa laskut siellä missä sinulle parhaiten sopii, vaikka kesämökin laiturilla. Nyt voit konttoritöiden sijasta tehdä juuri sitä työtä, minkä parhaiten osaat.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös taloushallintosi laadullisen kehittämisen. Taloudellisesta tilanteestasi laadittavat raportit ovat ajantasaisia ja helposti muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

e-tilit Finland Oy tarjoaa Sinulle sähköisen taloushallinnon, joka toteutetaan Suomen isompien ohjelmistotalojen ohjelmilla. Olemme sopineet verkko-operaattorimme kanssa, että voimme yhdistää juuri sellaiset ohjelmat, kun sinä haluat. Teemme sähköistä taloushallintoa omalla henkilökunnallamme ja verkko-operaattorimme käytössä on yhtiömme omistama kalusto. Tästä johtuen hintamme on Sinulle kilpailijoitamme edullisempi.

Sisäinen laskenta

Tarjoamme ammattitaitoamme käyttöösi monipuolisesti palvelemaan myös omaa sisäistä laskentaasi. Luomme yhdessä yritykseesi juuri sellaisen seurantajärjestelmän, joka parhaalla mahdollisella tavalla vastaa Sinun tarpeitasi. Teemme myös toiminnanohjausjärjestelmiä.
Tuetut ohjelmat mm.

 • OscarERP
 • ModulERP

Yrityksen kasvaessa perinteinen tuloslaskelma ei enää riitä. Tarvitset tietoa siitä miten eri urakat, myymäläsi tai toiminnanosasi tuottavat. Seuraamme myös sitä, miten toimintasi on muuttunut edellisiin vuosiin verrattuna.

Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto

Palkanlaskijamme tuntevat yleisimmät työehtosopimukset ja he laskevat palkkasi ammattitaidolla. Halutessasi välitämme myös maksuaineiston konekielisesti suoraan pankkiin.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös työajanhallintaohjelman.

Konsulttimme neuvovat yrittäjiä erilaisissa henkilöstö ongelmissa ja teemme työnohjausta erilaisissa organisaatioissa.

Konsultointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset neuvontapalvelut.

 • Erkki Nuutila ekonomi, HT, KLT
  • Verosuunnittelu
  • Yrityksen perustaminen ja yritysjärjestelyt
  • Juridinen neuvonta, kauppakirjat, perunkirjoitukset, yms.
 • Lea Kivikari
  • Palkanlaskenta ja työsuhdeasiat
 • Aino Lehtiniemi KLT
  • Kirjanpidon asiantuntija

Laskutus

Tarjoamme tarpeitasi vastaavan tuen laskutukseen. Voit itse valita mikä palvelee sinua parhaiten:

 1. voit ulkoistaa meille koko laskutuksen, reskontranhoidon ja saatavien valvonnan
 2. voit syöttää itse laskurivit webin kautta ja me hoidamme laskutuksen siitä eteenpäin
 3. hoidat itse koko laskutuksen meidän ohjelmallamme

Veroneuvonta

Meiltä saat asiantuntevaa veroneuvontaa. Laadimme veroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset ammattitaidolla. Hyödynnämme tässäkin nykytekniikka ja lähetämme ne mahdollisuuksien mukaan suoraan sähköisesti.

Suunnitellessasi yrityksesi tulevaisuutta, esim. sukupolvenvaihdosta, saat meiltä hyvän asiantuntemuksen valintojesi veroseuraamusten ennakoimiseen.

HT-tilintarkastukset

Erkki Nuutila HT-tilintarkastaja suorittaa yritykseesi tilintarkastuksen.

e-tilit Finland Oy
©